Als een vis in het water, wij adviseren!


Vissen! Ze bestaan in alle kleuren, groottes en vormen.
Wat ze gemeen hebben, is dat het altijd geweldig is om ze in huis te hebben en ernaar te kijken. Gegarandeerd rustgevend. Jij wilt toch ook het beste voor je vissen? Van voeding, verzorgen tot de keuze aquarium of een vijver, Cats & Dogs adviseert en begeleidt de hobbyist bij aankopen voor zijn vissen. Vanaf het eerste contact in onze winkel adviseren wij jou van voeding tot verzorging van je vissen, zowel voor aquaria als voor een vijver. Of alles wat je vissen nodig hebben om zich als een vis in het water te voelen en in topconditie te zijn. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Jouw vis is een geval apart

Elke vis is een geval apart en heeft specifieke behoeften voor voeding, verzorging en omgeving.
Zoals voor elk ander dier is een goede voeding noodzakelijk. Een voeding die niet afgestemd is op je vissen kan problemen veroorzaken. Met ons advies krijgen je vissen precies wat ze nodig hebben.

De voeding van jouw vissen

Er zijn warmwatervissen en koudwatervissen. De bekendste vis die we houden in koud water is ongetwijfeld de goudvis. Voor goudvissen bestaat er specifieke voeding die afgestemd is op deze vis. Belangrijk is dat je met mate voedert met een product dat de noodzakelijke voedingsstoffen bevat. Voor goudvissen kan het gaan om strooivoedsel. Voor bodemvissen bestaat er ook specifiek voedsel dat naar de bodem zinkt en daar kan opgegeten worden. Warmwatervissen of tropische vissen is een heel ander verhaal. De voeding kan gaan van strooivoedsel, bodemvoedsel tot diepvriesvoedsel, bestaande uit wormen, watervlooien, groenvoer …
Verder is de verzorging en de omgeving erg belangrijk, de temperatuur van het water moet altijd correct zijn, en dat vraagt om een heel andere aanpak dan koudwatervissen. De tropische vissen hebben ook elk hun eigen voedingsbehoeften. We kiezen samen de producten die bijdragen tot een evenwichtige voeding voor jouw vissen. Bij Cats & Dogs koop je in vertrouwen. Al onze producten zijn gescreend en gecontroleerd op samenstelling en ingrediënten.
 

Onze garanties

  • Wij staan 100% achter onze producten, al onze natuurlijke producten zijn door ons gekend en goedgekeurd.
  • Correct persoonlijk advies voor de voeding en verzorging van je huisdier.
  • Service voor jou en je huisdier.
  • Kwaliteit in advies en producten.
 

Toebehoren voor jouw vissen

Het aquarium dat je nodig hebt, is afhankelijk van de vis die je kiest, warmwatervis of koudwatervis. Natuurlijk speelt hier ook je budget mee! De keuze van vis bepaalt dan ook de lichtinval nodig voor het aquarium, de nodige filters, planten … Bij Cats & Dogs kun je terecht voor alle toebehoren van aquarium tot schepnet of andere benodigdheden. Onze medewerkers tonen je graag wat we in huis hebben. Vraag ons om advies. Meer weten over voeding en verzorging van jouw vissen? Een aquarium nodig? Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij nemen graag de tijd voor jou Contacteer ons voor verdere informatie.