november 18, 2020

Kippen, de boerderijdieren bij uitstek

Boerderijdieren in de tuin… Supergezellig! Al helemaal als je kinderen hebt. Voor hen is het verzorgen de dieren absoluut de max! Hoe leuk het ook is, de verzorging moet altijd wel op de juiste manier gebeuren. En ook de voeding moet goed zitten.
november 6, 2020

Met deze tips help je tuinvogels probleemloos de winter door

Waar de vogels in de lente en de zomer vooral nood hebben aan eiwitrijke voeding, hunkeren ze in de winter naar een vette voeding en de nodige vitaminen.
november 2, 2020
Zichtbaarheid

Zorg dat je huisdier gezien wordt

Herfst, winter, … Prachtige kleurrijke taferelen, heerlijke winterwandelingen die we afsluiten voor de kachel met een hete kop chocolademelk in onze handen en een tevreden hond aan onze voeten. Maar ook: mist, regen, donkere dagen, … En ook op die momenten wil je viervoeter graag de poten strekken.
september 29, 2020

Wij vieren Werelddierendag! Doe je mee?

Noteer in je agenda op 4 oktober de naam van jouw huisdier. Op die dag is het immers Werelddierendag. En dat is een ideale reden om je oogappel nog nét wat meer te verwennen dan anders! Maar wat is Werelddierendag nog meer?
februari 17, 2020

Heeft je hond een allergie? Ga op onderzoek uit!

Krabt je hond zich de laatste tijd veel? Heeft hij duidelijk ergens last van? Ontdek je rode stippen op zijn huid? Dan zou het goed kunnen dat ...