Je kat, jouw plezier!


Een kat in huis staat voor gezelligheid en heel veel plezier.
Een kat is gewoon geweldig. Natuurlijk wil je het beste voor je huisdier. Van eten, slapen tot verzorgen, Cats & Dogs adviseert en begeleidt je bij de aankopen voor je kat. Vanaf het eerste contact in onze winkel leren wij je huisdier kennen en adviseren wij jou van voeding tot verzorging voor je kat. Of alles wat je kat nodig heeft om zich goed in zijn vel te voelen en in topconditie te zijn. Onze medewerkers helpen jou graag verder.

Uw kat is anders

Elk dier en elke kat is anders en heeft specifieke behoeften voor voeding, verzorging en dagelijkse activiteiten.
Om je kat gezond te houden is een goede voeding onontbeerlijk. Het ruime aanbod aan voeding, van brokken, blik tot vers, maakt het niet gemakkelijk om de juiste keuzes te maken. We helpen je met de keuze van een passend dieet voor je kat. Een voeding die niet afgestemd is op je huisdier kan allergische reacties, gedragsstoornissen of medische problemen veroorzaken. Met ons advies krijgt je huisdier precies wat het nodig heeft.

De voeding van je kat
Het spijsverteringsstelsel van de kat werkt totaal anders dan bij de hond, dus is hondenvoer niet geschikt voor katten. Net zoals de hond heeft de kat ook nood aan dierlijke eiwitten en die vinden katten in vlees. Vers of rauw vlees is dan ook een belangrijke trend in de voeding van de kat. Veel bezitters van een kat kiezen dan ook voor deze voeding, die vrij is van kleurstoffen en bewaarmiddelen en zorgt voor een ideale toevoer van de nodige voedingsstoffen. De kat eet dagelijks heel veel kleine porties, dan zijn brokken een goede oplossing, eventueel in combinatie met vers vlees.
Natvoeding of voeding uit blik kan niet een hele dag staan, maar zorgt wel voor meer smaak en aroma voor de kat. Geen eenvoudige keuze. We kiezen dan ook samen met jou de producten die bijdragen tot een evenwichtige voeding voor je kat. Bij Cats & Dogs koop je in vertrouwen. Al onze producten zijn gescreend en gecontroleerd op samenstelling en ingrediënten.
 

Onze garanties

  • Wij staan 100% achter onze producten, al onze natuurlijke producten zijn door ons gekend en goedgekeurd.
  • Correct persoonlijk advies voor de voeding en verzorging van je huisdier.
  • Service voor jou en je huisdier.
  • Kwaliteit in advies en producten.
 

Toebehoren voor je kat

Naast eten en drinken, heeft je kat nood aan verzorging, slapen, spelen en andere activiteiten. Bij Cats & Dogs kun je terecht voor alle toebehoren van slaapmandje, krabpalen tot speeltjes of een vlooienband. Onze medewerkers tonen jou graag wat we in huis hebben. Vraag ons om advies. Meer weten over voeding en verzorging van je kat? Een slaapmandje, krabpaal of speeltjes nodig? Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij nemen graag de tijd voor jou. Contacteer ons voor verdere informatie.