Van konijn tot hamster, wij adviseren!


Konijnen, cavia’s of hamsters, neerhofdieren (knaagdieren) zijn talrijk en brengen leven in jouw woning en omgeving.
De naam neerhof verwijst naar een domein waar de dieren gehouden werden, in en rondom een kasteel of een hoeve. Jij wilt toch ook het beste voor jouw dieren? Van eten, verzorgen of omgeving, Cats & Dogs adviseert en begeleidt jou bij de aankopen voor jouw neerhofdier (knaagdier). Vanaf het eerste contact in onze winkel leren wij je huisdier kennen en adviseren wij jou van voeding tot verzorging. Of alles wat je huisdier nodig heeft om zich goed in zijn vel te voelen en in topconditie te zijn. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Elk neerhofdier of knaagdier is anders

Elk dier is uniek en heeft specifieke behoeften voor voeding, verzorging en dagelijkse activiteiten.
Ook hier geldt dat voeding in lijn moet zijn met de natuurlijke gang van zaken. Dat vraagt om kennis en inzicht. Een voeding die niet afgestemd is op je dier kan allergische reacties, gedragsstoornissen of medische problemen veroorzaken. Met ons advies krijgt je dier precies wat het nodig heeft.

De voeding voor je neerhofdier of knaagdier

Elke neerhofdier eet en leeft anders. Konijnen zijn vegetarisch en eten korrelvoeding en gras. Ook hooi of stro is noodzakelijk. Een cavia kan je voeden met korrels die alle voedingsstoffen bevatten die noodzakelijk zijn. Hamsters leven dan weer van zaden, granen en noten. Dit is dus niet eenvoudig. We kiezen dan ook samen met jou de producten die bijdragen tot een evenwichtige voeding voor je neerhofdieren of knaagdieren. Bij Cats & Dogs koop je in vertrouwen. Al onze producten zijn gescreend en gecontroleerd op samenstelling en ingrediënten.
 

Onze garanties

  • Wij staan 100% achter onze producten, al onze natuurlijke producten zijn door ons gekend en goedgekeurd.
  • Correct persoonlijk advies voor de voeding en verzorging van je huisdier.
  • Service voor jou en je huisdier.
  • Kwaliteit in advies en producten.

Toebehoren voor je neerhofdier of knaagdier

Naast eten en drinken, hebben neerhofdieren zoals konijnen, cavia’s of hamsters nood aan verzorging en slapen. Bij Cats & Dogs kun je terecht voor alle toebehoren van buitenhok tot voederbak. Onze medewerkers tonen jou graag wat we in huis hebben. Vraag ons om advies. Meer weten over voeding en verzorging van je dieren? Een buitenhok of voederbak nodig? Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij nemen graag de tijd voor jou. Contacteer ons voor verdere informatie.