Zorg voor vogels, wij adviseren!


Is vogels houden iets voor jou?
Van volière tot kooi of plas of meertje, vogels en watervogels brengen plezier en leven in en rond je woning. Jij wilt toch ook het beste voor je gevleugde vrienden? Van eten en verzorgen tot omgeving, Cats & Dogs adviseert en begeleidt je bij de aankopen voor je vogels. Vanaf het eerste contact in onze winkel adviseren wij jou over voeding, verzorging tot het verblijf voor jouw vogels. Of alles wat je nodig hebt om jouw vogels gezond, gelukkig en in topconditie te houden. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Jouw vogels zijn uniek

Of je nu enkele vogels in een kooi wilt of een volière of watervogels rond een plas of meertje, elke vogel is uniek en heeft specifieke behoeften voor voeding, verzorging en verblijf. Een voeding die niet afgestemd is op je vogels kan medische problemen veroorzaken. Met ons advies krijgen je vogels precies wat ze nodig hebben.

 

Onze garanties

  • Wij staan 100% achter onze producten, al onze natuurlijke producten zijn door ons gekend en goedgekeurd.
  • Correct persoonlijk advies voor de voeding en verzorging van je huisdier.
  • Service voor jou en je huisdier.
  • Kwaliteit in advies en producten.
 

De voeding van jouw vogels

De vele soorten vogels vragen altijd een aparte aanpak. Wat de meeste vogels gemeen hebben is de nood aan vers drinkwater. Het drinkwater verversen is dan ook een dagelijkse bezigheid, die evenwel niet lang hoeft te duren. Vogels leven van zaden en fruit maar elke vogel heeft nood aan andere voedingsstoffen. Ganzen en eenden, watervogels dus, hebben nood aan eigen korrels en specifieke graankorrels, afgestemd op hen. Ook groenvoer kan. Graag bekijken we de voedingsnoden van je vogels. We kiezen samen de producten die bijdragen tot een evenwichtige voeding. Bij Cats & Dogs koop je in vertrouwen. Al onze producten zijn gescreend en gecontroleerd op samenstelling en ingrediënten.
 

Toebehoren voor jouw vogels

Naast eten en drinken, hebben je vogels nood aan verzorging en een goede omgeving. Bij Cats & Dogs kun je terecht voor alle toebehoren van kooi tot speeltjes of andere benodigdheden. Onze medewerkers tonen jou graag wat we in huis hebben. Vraag ons om advies. Meer weten over voeding en verzorging van jouw vogels? Een kooi of speeltjes nodig? Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij nemen graag de tijd voor jou. Contacteer ons voor verdere informatie.