Kip, schaap of paard? wij adviseren!


Kippen, paarden, geiten of schapen, boerderijdieren zijn ongetwijfeld een belangrijk onderdeel van het leven van jou en je gezin.
Jij wilt toch ook het beste voor je dier? Van eten en verzorgen tot omgeving, Cats & Dogs adviseert en begeleidt jou bij de aankopen voor je boerderijdier. Vanaf het eerste contact in onze winkel adviseren wij jou van voeding tot verzorging. Of alles wat jouw boerderijdier nodig heeft om zich goed in zijn vel te voelen en in topconditie te zijn. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Elk boerderijdier is anders

Elk boerderijdier is uniek en heeft specifieke behoeften voor voeding, verzorging en dagelijkse activiteiten
Ook hier geldt dat voeding in lijn moet zijn met de natuurlijke gang van zaken. Dat vraagt om kennis en inzicht. Een voeding die niet afgestemd is op je boerderijdier kan allergische reacties, gedragsstoornissen of medische problemen veroorzaken. Met ons advies krijgt je dier precies wat het nodig heeft.

De voeding van jouw boerderijdier

Schapen en geiten hebben zo hun eigen behoeften, naast gras, wortels of zelfs netels zijn specifieke korrels noodzakelijk. Natuurlijk ook dagelijks vers water en de nodige ruimte en weiland dat goed omheind is. Paarden eten vooral gras of kuilgras, maar ook hooi en maïs horen op het menu te staan. Daarnaast kun je paarden ook brokken geven, ook wel mengvoer genoemd en voornamelijk samengesteld uit graan.
Ook kippen hebben, ondanks dat ze keukenafval eten, nood aan passend voedsel. Dit is dus niet eenvoudig. We kiezen dan ook samen met jou de producten die bijdragen tot een evenwichtige voeding voor je boerderijdieren. Bij Cats & Dogs koop je in vertrouwen. Al onze producten zijn gescreend en gecontroleerd op samenstelling en ingrediënten.
 

Onze garanties

  • Wij staan 100% achter onze producten, al onze natuurlijke producten zijn door ons gekend en goedgekeurd.
  • Correct persoonlijk advies voor de voeding en verzorging van je huisdier.
  • Service voor jou en je huisdier.
  • Kwaliteit in advies en producten.
 

Toebehoren voor jouw boerderijdieren

Naast eten en drinken, hebben boerderijdieren nood aan verzorging en slapen. Bij Cats & Dogs kun je terecht voor alle toebehoren van buitenhok tot voederbak. Onze medewerkers tonen jou graag wat we in huis hebben. Vraag ons om advies. Meer weten over voeding en verzorging van jouw dieren? Een buitenhok of voederbak nodig? Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij nemen graag de tijd voor jou. Contacteer ons voor verdere informatie.