Wie is Dave?

  • Naam: Dave Verwulgen
  • Leeftijd: 44 jaar
  • Functie: Regioverantwoordelijke Lier, Sint-Katelijne-Waver en Schilde
  • Werkt bij Cats & Dogs sinds: oktober 2017
  • Huisdieren: paarden, geiten, honden, kat, cavia’s en kippen
“Bij Cats & Dogs krijg ik de vrijheid om mijn eigen talenten te ontwikkelen. Zo ben ik doorgegroeid van winkeladviseur naar regioverantwoordelijke voor enkele winkels. Tegelijkertijd sta ik nog altijd supergraag in de winkel. Dieren verzorgen, klanten adviseren, leveringen en bestellingen verwerken, … Ik hou van de afwisseling in mijn job.” Dave Verwulgen – Regioverantwoordelijke Cats & Dogs
Wil jij ook werken voor Cats & Dogs? Ontdek onze vacatures.
Hoe is alles begonnen?
“Ik ben zelf altijd klant geweest bij Cats & Dogs. Ik werd er altijd supergoed geholpen. De medewerkers waren altijd vriendelijk en de service was top. Ze hielpen altijd mee om de grote balen hooi voor mijn paarden en geiten in de auto te leggen. Voor zo’n tof bedrijf, wilde ik wel werken. Op een bepaald moment heb ik mijn CV in de bus gestoken. Hoewel ze niet echt op zoek waren naar nieuwe medewerkers, werd ik toch aangenomen als deeltijds winkeladviseur. Dat is nu vier en half jaar geleden.”
Hoe ziet een typische werkdag eruit?
“Ik ben intussen doorgegroeid tot regioverantwoordelijke. Dat wil zeggen dat ik drie van onze winkels ondersteun in hun dagelijkse activiteiten. Ik coördineer de algemene werking, sta in voor de planning en administratie en help de medewerkers met vragen en probleempjes. Daarnaast sta ik ook nog steeds in de winkel: dieren verzorgen, klanten adviseren, leveringen en bestellingen verwerken, ... Dat doe ik nog altijd heel graag. Eigenlijk ben ik zo’n beetje een manusje-van-alles.”
Wat vind je het leukst aan werken bij Cats & Dogs?
“Eerst en vooral hou ik enorm veel van het contact met klanten. Ik kan er echt van genieten als ik merk dat de klant tevreden buiten stapt. Daar doe ik het voor. Ik wil echt een toegevoegde waarde bieden. Daarnaast werk ik graag in team. Ik krijg energie als ik kan samenwerken met mijn collega’s. Ik trek graag aan de kar om samen dingen te verwezenlijken. Ook de vrijheid die je krijgt als medewerker is heel plezant. Je mag hier echt inzetten op je eigen talenten. Zo kan je jouw takenpakket een beetje zelf invullen.”
En hoe zit het met de arbeidsvoorwaarden?
“Als medewerker krijg je hier een loon dat boven de barema’s van de sector ligt, met ook een interessant bonussysteem en personeelskorting. Dat is dus al zeker een pluspunt. Bovendien is er veel aandacht voor een goede work-lifebalans. Je kan zelf kiezen of je voltijds of deeltijds wil werken. Veel collega’s met kinderen werken bijvoorbeeld nooit op woensdag. Ook de verlofplanning is heel flexibel. Wil je last-minute een dagje verlof, dan wordt er samen met het team gekeken hoe dit kan opgevangen worden.”
Waarom verdient Cats & Dogs een pluim als werkgever?
“Het zegt op zich genoeg dat er hier eigenlijk nooit mensen uit zichzelf vertrekken. Iedereen werkt hier graag omdat je veel voldoening en waardering krijgt. Als er bepaalde beslissingen moeten genomen worden, bijvoorbeeld over het productgamma of het nieuw uniform, worden alle medewerkers betrokken. De zaakvoerders zijn bovendien heel toegankelijk via alle mogelijke kanalen. Iedereen is hier echt gelijkwaardig als collega. Dat schept een band. Net zoals de evenementen die hier regelmatig georganiseerd worden: nieuwjaarsreceptie, teambuilding, etentjes, drinks, … Het is hier echt een gezellige boel.”
 
Wil jij ook werken voor Cats & Dogs? Ontdek onze vacatures:
 
Winkeladviseur | voltijds of deeltijds
Met je klantvriendelijke en commerciële aanpak adviseer je onze klanten over welke producten het best zijn voor hun dier.

> Ontdek de vacature.
Marketeer | voltijds
In samenspraak met onze winkels ontwikkel en implementeer je onze commerciële marketingstrategie. Dankzij succesvolle acties werk je mee aan de groei van Cats & Dogs.

> Ontdek de vacature.